Bine ați venit la Direcția Bibliotecă - Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Activitati

• Elibereaza adeverinte:

1. Adeverinte pentru completarea cartilor de munca: pentru completarea cartilor de munca, cu diferite sporuri, salarii, indemnizatii, etc. Pentru obtinerea unei astfel de adeverinte, persoanele interesate sunt rugate sa depuna odată cu cererea si o copie a cartii de munca. Aceste adeverinte nu necesita plata.

 

2. Adeverinta pentru confirmarea studiilor şi forma acestora: pentru persoanele care au absolvit cursurile de zi , al unei facultati din cadrul Universitatii Tehnice, conform Legii 263 / 2010.

Datele necesare intocmirii acestei adeverintei (nume, prenume, data nasteri, locul nasteri, prenumele parintilor, facultate, sectie absolvita, anul inceperii si anul finalizarii studiilor) (formularul se poate descarca de aici: Cerere adeverinta UTC-N) si se transmite prin e-mail la adresa: arhiva@biblio.utcluj.ro.

 

Cererile pentru eliberare adeverinte care fac dovada cursurilor de zi se depun la Registratura U.T.C.-N. (str Memorandumului nr. 28) insotite de dovada platii sau de o copie a cuponului de pensie, in cazul in care solicitantul este pensionar.

Plata se face la Caseria U.T.C.-N. de pe strada C. Daicoviciu nr. 15.

Programul caseriei este: L -V: 11:30 - 15:00

Taxa “de eliberare adeverinte” este de 50 lei.

 

3. Eliberari adeverinte pentru alte situatii decat cele prevazute la punctele 1 şi 2, a caror documente se afla la arhiva.

• Eliberari de Diplome de Bacalaureat, existente la arhiva.

• Eliberari de copii xerox dupa registrele matricole, existente la arhiva.

• Cercetare arhivistica, pentru tot felul de situatii.

 

Termenul de eliberare al adeverintelor este de 30 zile lucratoare de la data depunerii la registratura UTC-N.

Adeverintele se elibereaza in ordinea depunerii lor.

© Biblioteca UTCN
Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter utcn google plus